Businessplan op 1A4

Met Businessplan op 1A4 formuleer je visie, concrete doelen en acties. Het 1A4-formaat dwingt je om scherpe keuzes te maken. Keuzes op basis gezond verstand en in harmonie met wat je hart jou ingeeft. Keuzes die op dit moment passen bij jouw bedrijf.

Na het formuleren van de doelen en acties is het tijd voor de uitvoering. Hoe doe je dat en waar liggen mogelijke bottlenecks? Ik help je bij de implementatie van je plan. Je businessplan werkt als een kompas waarmee je jouw strategie tussentijds aan kunt passen.

businessplan

Businessplan op 1A4 is geschikt wanneer


Je bedrijf een groeispurt doormaakt

Als je bedrijf snel groeit bestaat het risico dat je wordt opgeslokt door de waan van de dag, je ‘verzuipt’ in alles wat op je afkomt. Groei vraagt om aanpassen van je strategie, slimmer plannen, misschien moet je ook afscheid nemen van een dienst of product. Je Businessplan op 1 A4 helpt je om koers uit te zetten.

Je niet langer wil blijven hangen in de planfase

Plannen genoeg, maar het blijft erbij. Met Businessplan op 1 A4 maak je een overzichtelijk realistisch en uitvoerbaar plan.

Je meer omzet wil genereren

Je werkt hard, zet alle zeilen bij, maar zonder de gewenste resultaten. Waar zit de bottleneck? Businessplan op 1 A4 helpt je de juiste strategische keuzes te maken en zo meer omzet te genereren.

Jouw bedrijf stagneert en/of de markt verandert

Hoe speel je op een markt die verandert? Is jouw bedrijf klaar voor de toekomst?  Er worden volop uren gedraaid en toch stagneert je omzet. Welke keuzes zijn de juiste? Met Businessplan op 1 A4 ontwikkel je een kompas en een leidraad voor je bedrijfsontwikkeling.

Jij je personeel mee wil nemen in de ontwikkeling van je bedrijf

Je werkt hard, zet alle zeilen bij, maar zonder de gewenste resultaten. Waar zit de bottleneck? Businessplan op 1 A4 helpt je de juiste strategische keuzes te maken en zo meer omzet te genereren.

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


MAAK EEN AFSPRAAK