Voor teams

Medewerkers zonder een duidelijk (eind)doel, krijgen het gevoel dat ze ‘zwemmen’ en raken gedemotiveerd. Medewerkers willen gehoord en gezien worden. Ze willen er samen de schouders onder zetten; dát geeft energie. Trotse en bevlogen medewerkers zijn ambassadeurs voor je organisatie. Zij hebben hart voor hun werk en zetten zich in om te verbeteren en zich te ontwikkelen. Dat resulteert in meer omzet, meer werkplezier en een lager ziekteverzuim. Mijn teamtrainingen bieden een grondige en resultaatgerichte aanpak om samen te werken aan daadkrachtige, bevlogen teams. Actief en praktisch.


Trotse en bevlogen medewerkers zijn ambassadeurs voor je organisatie. Zij hebben hart voor hun werk en zetten zich in om te verbeteren en zich te ontwikkelen.

Design

TRAINING

DISC-teambuilding


Met de DISC-methode leren medewerkers zichzelf en elkaar beter kennen. Zo kunnen ze beter op afstemmen en elkaars krachten benutten.

MEER OVER DEZE TRAINING

TRAINING

Time-
management


Wanneer veel van je tijd opgaat aan brandjes blussen, aan zaken die anderen belangrijk vinden en aan ineffici├źnte processen, wordt een organisatie geremd in het bereiken van haar doelen.┬á
MEER OVER DEZE TRAINING
Design
Design

TRAINING

Communicatie-
vaardigheden


Waar communicatie tekortschiet, liggen demotivatie en passiviteit op de loer en blijven kansen liggen. In deze interactieve en praktische training oefenen teams met communicatievaardigheden en leren deze in te zetten.

MEER OVER DEZE TRAINING

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

PLAN EEN KENNISMAKING

Enkele opdrachtgevers

The New York Times
Time Magazine
Tech Crunch