DISC-training

Binnen een team heb je te maken met verschillende persoonlijkheden. Dat kan de reden zijn dat mensen elkaar niet begrijpen en dat het niet matcht binnen een team. DISC geeft je een diepgaand inzicht in je eigen persoonlijkheidsstijl en die van anderen. De DISC-methode is een instrument voor een persoonlijkheidsanalyse. De DISC-beschrijvingen geven in begrijpelijke taal zicht op gedrag en communicatie. Niet diskwalificeren, maar DISC-kwalificeren.
mensen rondom disc-oefening


Over DISC


Het DISC-model bestaat uit de combinatie van vier temperamenten (Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus) en brengt je voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart.

Het gaat daarbij om de combinatie van de verschillende DISC-stijlen. Niet alleen de primaire stijl, maar ook de overige stijlen zijn belangrijk. We hanteren namelijk allemaal een mix van de 4 DISC-stijlen; niemand van ons past in één hokje.

In mijn advies koppel ik je DISC Persoonlijke Stijlprofiel aan je communicatiestijl. Binnen teams ontdekken we samen op welke manier we de communicatie kunnen verbeteren. We onderzoeken wat dit praktisch betekent voor het werken met elkaar.

Trainingsonderdelen

Dit gebeurt er tijdens een DISC-training:


DISC-model

Aan de hand van het DISC-model maken we je Persoonlijke Stijl in communicatie zichtbaar (Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus)

Overige stijlen

We kijken niet alleen naar je primaire stijl, ook de overige stijlen zijn belangrijk en betrekken we bij je profiel.

Groeikansen

Je ontdekt je voorkeursstijlen, sterke kanten en communicatie- en groeimogelijkheden.

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


MAAK EEN AFSPRAAK