Over Christien

Christien Miedema is businesscoach, communicatietrainer en gecertificeerd DISC-trainer. Mensen begeleiden is de rode draad in haar leven. Centraal daarin staat haar liefde, passie en motivatie om anderen te helpen hun eigen krachten te ontdekken, zodat mensen het beste tot hun recht komen. Doelen stellen, een richting kiezen om zo kansen te benutten. Daarmee kan ze bedrijven helpen.


Effectief omgaan met je tijd maakt het succes van je bedrijf. Ik help je graag om de regie over je werk terug te pakken.

Kernwaarden


Christien is empathisch, analytisch en resultaatgericht.  Ze zet de grote lijnen uit en onderzoekt knelpunten, daarbij schuwt ze het stellen van hoge doelen niet.

“Ik kan mij goed inleven in mensen. Ik ben geïnteresseerd in het achterliggende, onuitgesproken verhaal. Het is nooit te laat om te leren en aan jezelf te werken. Leiderschap nemen over je eigen leven is een onderwerp dat in trainingen aandacht krijgt. Als we in organisaties mensgerichter te werk gaan, zullen we ook succesvoller zijn. Een echt mensgerichte organisatie of ondernemer is geïnteresseerd in zijn medewerkers en klanten.”

Achtergrond


Christien heeft de opleiding Personeelsbeleid en Arbeidsmarktpolitiek gevolgd. Ze heeft een achtergrond in de personeelsvertegenwoordiging van AHOLD, beleidsmedewerker in de zorgwereld en docent in het onderwijs. Ze is geregistreerd trainer en coach met een post-HBO registerdiploma voor trainer en professioneel coach. Tien jaar geleden startte ze Miedema Bedrijfstraining & Advies.

Design

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


PLAN EEN KENNISMAKING

Enkele opdrachtgevers

The New York Times
Time Magazine
Tech Crunch