Timemanagement

Wanneer veel van je tijd opgaat aan brandjes blussen, aan zaken die anderen belangrijk vinden en aan inefficiënte processen, wordt een organisatie geremd in het bereiken van haar doelen. Voordat je het weet is er weer een week voorbij waarin weer minder voortgang is geboekt dan mogelijk.

Doelen stellen voor je bedrijf is belangrijk voor de groei en ontwikkeling ervan. Het leidt echter nog steeds tot niets wanneer je er geen uitvoering aan geeft.  Om dat te kunnen heb je grip op de tijd en focus nodig. Deze training helpt je daarbij.

De interne bedrijfstraining ‘Timemanagement’ sluit naadloos aan op de training ‘Businessplan op 1 A4’. Uiteraard is het mogelijk om separaat voor de training ‘Timemanagement’ te kiezen.
wekkers op roze achtergrond timemanagement

Trainingsonderdelen

De volgende onderdelen maken deel uit van de training


Voorgesprek

Voorafgaand aan de training ga ik in gesprek met de deelnemers (het team) en bepalen we waar we tijdens de training de nadruk op leggen. Deelnemers benoemen de belangrijkste knelpunten voor effectief werken.

Doelgerichte communicatie

Ik stel de trainingsonderwerpen vast. De deelnemers gaan in kleine workshops aan de slag met de onderwerpen uit hun praktijk. Bijvoorbeeld: de wens om energieke werkoverleggen te hebben of het aanpakken van tijdsverspilling met de mail of een effectievere manier van communiceren.

Borging

Na de training bied ik begeleiding op de werkvloer om de verbeteringen in de praktijk toe te passen. Een combinatie van training en werkvloerbegeleiding.

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


MAAK EEN AFSPRAAK