STARTKLAAR

Een eigen bedrijf starten? Start goed – start met een plan. Na de training ‘Startklaar’ heb jij een goed doordacht plan voor je bedrijf. De inspirerende methodiek stimuleert je om scherpe keuzes te maken; overzichtelijk op 1 A4! Hiermee kun jij je ambitie daadwerkelijk omzetten in actie. Klaar voor de start!

Deze praktische en interactieve training bestaat uit vier modules van gemiddeld 2,5 uur. Drie online modules en één module (de tweede) fysiek bij elkaar ergens in midden Nederland, zodat je elkaar nog meer kunt inspireren en van elkaar kunt leren. De training zorgt voor een flinke dosis inspiratie en energie om (verder) aan de slag te gaan met je bedrijf.
klaar voor de start

Trainingsmodules

Interactieve (online) bijeenkomsten met opdrachten, kennisoverdracht, video’s en praktische werkvormen. Tussen de bijeenkomsten is er een vragenuur zodat je niet hoeft te wachten met je vragen op de eerstvolgende bijeenkomst.

 


Doelgroep

We bepalen je Gouden Cirkel; de kern van je bedrijf. Missie, visie, waarden, doelgroep. Waar heeft jouw klant behoefte aan?

Ondernemersscan

Met een interactief spel ontdek je je ondernemers-vaardigheden en zoomen we in op de markt.

Businessplan

Wat is je doel en waarin onderscheid jij je? We drukken het uit in kwaliteit en kwantiteit.

Afronden businessplan

Voltooien en finetunen van het businessplan. Met de strategieën en de meetbare acties heb je een toekomst-bestendig plan.

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


MAAK EEN AFSPRAAK