Werken met impact

Je hebt een goedlopend bedrijf, maar je wéét dat er meer in zit. Je mist gedrevenheid en focus op de werkvloer. Je bent ambitieus en je wilt met je bedrijf doorbreken naar het volgende niveau. Maar hoe zet je de volgende stappen en hoe neem je de medewerkers hierin mee? Tijdens deze training ontwikkel je meer focus, je vergroot je leiderschaps-kwaliteiten en traint je communicatie-vaardigheden. We stemmen de training uiteraard af op jouw behoeften en gewenste doelen.
waterdruppel creëert impact

Trainingsonderdelen

De volgende onderdelen kunnen deel uitmaken van de training


Scherpstellen van je doelen

Waar wil je naar toe en hoe wil je dat bereiken? Wat zijn belemmerende factoren? Welke rol spelen de medewerkers? We werken aan de hand van het businessplan op 1 A4.

Doelgerichte communicatie

Doelgericht communiceren is een noodzaak om je medewerkers te inspireren om het beste uit henzelf te halen. We gaan praktisch aan de slag met communiceren: luisteren, samenvatten, doorvragen, aansluiten bij de ander en feedback geven en nemen.

DISC-model

Aan de hand van het DISC-model maken we je Persoonlijke Stijl in communicatie zichtbaar. Wat is je favoriete stijl en hoe kun je aansluiten bij anderen?

Leiderschapsstijlen

Tijdens deze training doe je ervaring op met verschillende leiderschapsstijlen. Medewerkers die zich begrepen voelen, werken beter samen en presteren beter. Je leert je leiderschapsstijl af te stemmen op de behoeften van de individuele

Kennismaken met Christien?


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek


MAAK EEN AFSPRAAK