Heb jij de tijd, of heeft de tijd jou? Over timemanagement.

Wanneer ik met ondernemers spreek over een evenement, hoor ik ze vaak verzuchten: ik wil er wel naar toe, maar waar moet ik de tijd vandaan halen? En dat geldt zeker niet alleen voor ondernemers, het is een algemeen probleem: DE TIJD. We hebben er altijd te weinig van. Ik heb een oplossing voor iedereen die vindt dat ze tijd tekort komen en het te druk hebben: timemanagement.

Enkele belangrijke onderdelen van timemanagement zijn doelen en prioriteiten stellen en het maken van keuzes. Door te bepalen wat je doelen zijn (korte- en langetermijn), kun je bewust keuzes maken en prioriteiten stellen. Wat wil ik in dit leven, wat vind ik belangrijk, waar wil ik over vijf maanden staan met mijn bedrijf, met mijn gezin, met mijn vrienden, met mijn hobby’s, op sportief gebied etc.

Wanneer je duidelijk hebt wat je doelen zijn en het betreffende evenement past bij één of meerdere doelen, dan kies ik ervoor om daar tijd voor te maken. Hiernaast leer ik je tijd effectief te gebruiken: je leert slim om te gaan met je mail (altijd een lege inbox) en je komt achter je tijdslurpers (die bijna altijd energieslurpers blijken te zijn). Ben jij een JA een NEE-zegger tegen alles en iedereen of maak je bewuste keuzes?

Wil je ook effectiever met je tijd omgaan? Voor een training in timemanagement, bel Christien Miedema (06 22668469) of klik op onderstaande links. De training beslaat twee avonden van 19.00 uur – 22.00 uur en is zeer effectief!

Meer informatieAanmelden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *