Tijdsbeleving

Ken je het gevoel dat het lijkt dat je midden in een orkaan zit en alles vliegt aan je voorbij? Je krijgt er geen grip op. Er zijn te veel dingen die moeten en er zijn veel dingen te willen. Daarom begin je met het één om vervolgens bezig te zijn met dat wat er ook nog ligt, daarna voel je alweer de onrust. Er komt wat tussendoor en de klant verwacht toch echt dat .. Inmiddels krijg je ongeduldige en bezorgde appjes van het thuisfront, want waar blijf je?

Voel je de gejaagdheid en de haast? Het idee dat je vastgezogen zit midden in de orkaan? Voor een tijdje is dit geweldig en geeft het je een boost en adrenaline! Duurt het te lang dan is het slopend en allesbehalve productief en effectief.

Grip krijgen is voor veel mensen een lang gekoesterde wens. Uit de orkaan naar de beheersbare relatief rustige windkracht. Het is niet voor niets dat er zoveel boeken over dit onderwerp zijn geschreven. Grip op je werk betekent in veel gevallen grip op je leven. Een utopie?

Maak tijd vrij om uit te zoeken wat je wilt met je bedrijf, je werk, je leven. Wat wil je ermee, waarom en hoe? De antwoorden bepalen je keuzes en je tijdsbeleving. Je gaat effectiever en efficiënter organiseren zodat je zelfs tijd ‘over’ houdt. Je doet het anders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *